La Riera del Tordell va presenciar un molt bon partit entre dos equips que van demostrar el per què de la seva classificació. El Viladecavalls va ser un dels millors equips que s'ha enfrontat al Súria aquesta temporada i es va avançar al minut 71. Tot i això, els locals no es van rendir i un gol de Toni Liria a tres minuts del final els va permetre continuar amb la seva ratxa d'imbatibilitat. El porter dels blanc-i-negres, Marc Rivera, va ser una peça fonamental perquè l'equip tingués la possibilitat d'arribar al final del partit amb opcions d'empatar, tal com va acabar passant.

Aquest empat fa que el Súria mantingui la cinquena posició a la taula del grup 7, alhora que no permet que el Viladecavalls, quart amb un punt més, s'escapi. La classificació, encapçalada per la Pirinaica, està molt igualada a la part alta, en què els sis primers estan separats per només sis punts. Així, cada enfrontament directe és molt important.

El proper partit del Súria, el 6 de gener, tornarà a ser contra un dels equips capdavanters, el Can Parellada (tercer), i la següent setmana tancarà la primera volta de la lliga davant el Fruitosenc, que està intentant sortir de la part baixa amb 12 punts.