L'entrenador del Barça, Ernesto Valverde, es va mostrar satisfet per la victòria contra el Deportivo i va dir que «arribem al partit contents, sempre és millor arribar-hi amb confiança i moral quan tens un duel d'aquest nivell». El tècnic va afegir que «estem bé, tot i que entenem que és un partit complicat, davant d'un rival enorme, però tenim ganes de jugar-lo, després que hagi passat temps des de l'última vegada que ens hi vam enfrontar. Ho prepararem bé per fer un bon partit».

De tota manera no pensa que una victòria deixi la lliga sentenciada, ja que «l'Atlètic és a sis punts. Tenim clar que és una competició llarga. Ningú no tanca la lliga en aquest moment.

Valverde va lamentar la lesió d'Alcácer, ja que «és un contratemps inesperat». Sobre el partit, «quan l'obres sempre és més senzill. Hem connectat amb els nostres davanters i és més fàcil marcar». Respecte a tantes rematades al pal, «si volguéssim fer-ho no ho faríem. Per sort, llavors es converteixen en gol. És un símptoma que estem a prop de la porteria, i això és bo».

El preparador basc també va parlar de l'encert de Paulinho, un jugador «que es relaciona bé amb el gol, acompanya molt i sempre té fe d'arribar. En el seu cas, sempre acompanya la jugada».

Per la seva banda, Luis Suárez va lamentar que no li concedissin el gol en què la pilota va entrar, tot i que «l'àrbitre assistent ho té més difícil». Respecte al clàssic de dissabte, va manifestar que «seria un plus guanyar, tot i que l'Atlètic i el València també pressionen».

No hi haurà passadís al Madrid

Ahir el Barça va deixar clar que no farà el passadís al Reial Madrid, tot i que els blancs van guanyar dissabte el Mundial de Clubs. El director de Relacions Institucionals del club, Guillermo Amor, va explicar a Movistar Plus que «vam deixar clar que fem el passadís sempre que nosaltres participem en la competició que es tracti».