El capità del Leyma Corunya, Ángel Hernández, ha estat un dels protagonistes de la jornada a la LEB Or, i no per la seva actuació a la pista. El conjunt gallec es va imposar a la pista del Palma (90-97) amb 8 punts de l'andalús, però Hernández és notícia pel que va fer abans del partit: va ajudar a atendre un passatger amb un avís d'infart durant el vol que portava l'equip a Mallorca.

«Als deu minuts d'enlairar-nos, estava veient una pel·lícula i per megafonia van demanar personal sanitari perquè hi havia un senyor que havia perdut la consciència. Em va avisar un company, em vaig aixecar i quan vaig arribar-hi ja hi havia dos professionals sanitaris amb el senyor al passadís. Vaig donar un cop de mà en el que vaig poder», va explicar Hernández a la Cadena Cope.

El passatger va recuperar ràpid la consciència però l'avió va fer un aterratge d'emergència a Santander per evacuar-lo. Una circumstància que va provocar que l'equip arribés amb dues hores de retard a Palma, on va acabar guanyant.

L'Oviedo segueix en ratxa

En l'altre partit de la jornada que es disputava ahir, l'Unión Financiera Oviedo va sumar la segona victòria seguida, després d'haver vençut l'ICL el diumenge anterior, en derrotar amb claredat el Barça B per 71-86. Cinc jugadors de l'equip de Carles Marco, Arteaga (16), Geks (15), Belemene i Maynard (12) i Santana (11), van sobrepassar els deu punts. Pels blaugrana, va tornar a destacar l'ucraïnès Gerun, que es va enfilar fins als 17 punts.