Mentalment era el partit més difícil fins ara, perquè havíem perdut a casa, després a fora i venia l'últim classifificat. Tothom creia que s'havia de guanyar tant si com no. Assumíem la pressió». Aleix Duran va destacar l'actitud de l'ICL per refer-se de dues derrotes que havien tallat la dinàmica de l'equip.

«Estàvem treballant molt bé i construïem sobre una base molt sòlida. I volia recuperar això. Hem estat molt bé en el rebot ofensiu i en la disciplina en defensa», va destacar el tècnic sobre els punts clau del triomf d'ahir.

Segons va explicar, van saber aprofitar que el cuer «té bons jugadors però la moral fràgil». Per això va destacar la bona sortida després del descans: «Volíem donar un missatge de duresa, defensa, activitat i intentar córrer. S'ha obert una escletxa i al darrer quart l'hem mantingut. Estic satisfet per la resposta de l'equip».

El tècnic de l'ICL també va parlar de l'actuació arbitral i va destacar el «poc respecte per jugadors que en mereixen més, sobretot a casa. Aquest pavelló mereix un respecte que no hi és del tot». Tot i això, ahir els àrbitres no van desconcentrar l'ICL: «Vull destacar el fet que la resposta de l'equip contra el Corunya va ser espantosa i avui, davant el cuer, ha estat excel·lent».

També va destacar la feina de Hamilton, ahir més encertat: «Ha d'entrar als partits amb tirs fàcils i després pot fer coses diferents. Estem treballant amb aquesta idea i ell l'entén». I també va dir que Dani García «està fent un treball extraordinari però encara no té la maduresa per fer de segon base d'un equip com el Manresa. És disciplinat i intens en defensa. Això li demanem».

Duran també va parlar de les opcions de jugar la Copa: «Això va per llarg. Ens faria molt il·luisió jugar-la. Si ho féssim a casa seria un regal. Però el creixement de l'equip és una prioritat».

El tècnic visitant, González García de Vitoria, va destacar que el seu equip havia fet «uns bons 18 minuts» però que s'havia ensorrat en poc més de dos minuts, abans del descans. I va destacar la «presència física» de l'ICL, «amb Hamilton i Sakho, o Jordi Trias, que el veus prim però és un portent».