En un camp amb un ambient poc habitual en aquesta categoria, el Manresa va sumar tres punts que el situen molt a prop del capdavanter Grama, després que aquest no passés de l'empat el dissabte a casa del Sant Cugat. Ara doncs, el Manresa té 29 punts, per 32 els colomencs.

El cert és que els de Dani Andreu van donar una nova lliçó de solidesa defensiva a Nou Barris davant una Montañesa que també aspira a lluitar per les places capdavanteres. Empesos per una nombrosa i sorollosa afició, els locals van sortir amb una marxa més. Dominaven amb més possessió un Manresa que, de totes maneres, es defensava amb molt ordre. Tot i la seva insistència, la Montañesa només va disposar d'una bona ocasió en els primers 45 minuts de joc. Va ser a l'inici, al minut 7, quan després de penjar-se una falta a l'àrea visitant, la pilota va anar als peus de Juanpi, que va rematar per sobre del travesser. La resta d'accions ofensives eren neutralitzades un i altre cop pels jugadors manresans, sense que el porter Álex Luque tingués gaire feina. Fins i tot, després de la primera mitja hora el Manresa va estirar-se, encara que tampoc no va arribar amb perill a la porteria defensada per Víctor Cócera. Així, el primer temps va acabar amb l'inicial 0 a 0.

A la represa, el tarannà de l'enfrontament va continuar igual. Intents de la Montañesa de superar la teranyina defensiva manresana, però sense èxit. Ho provava amb accions per la banda, amb pilotes penjades, etc., però els defensors visitants van ratllar la perfecció. I, com més o menys va passar a la primera part, el Manresa es va animar amb el pas dels minuts i va disposar en el darrer quart d'hora de les millors oportunitats del partit, que al cap i a la fi van servir per sumar tres valuosos punts. Al minut 84, una centrada d'Alejandro per la banda la va rematar amb el cap al fons de la xarxa Manel Sala, que esperava la pilota al segon pal. Dos minuts després era el nou fitxatge, Adri Arenas, qui disposava d'una gran ocasió, però el seu xut des de la frontal va tenir com a resposta una gran intervenció del porter local Víctor Cócera. Encara quedava la cirereta del pastís. En el descompte, una bona acció de Brian per l'esquerra va acabar amb una passada cap a Sergi Soler, que, venint des del darrere, va engaltar una rematada impossible per a Víctor Cócera que va fer pujar el que seria definitiu 0 a 2, ja que no va haver-hi temps per a res més.

Dijous que ve, el Manresa té previst un amistós a casa del Sabadell Nord, de Segona Catalana.