El davanter del Barça Leo Messi, que ahir va rebre el Trofeu Pitxitxi i el Trofeu Alfredo Di Stéfano, al màxim golejador i al millor jugador de Primera Divisió, respectivament, va apuntar que el seu objectiu no ha estat mai aconseguir premis individuals «sinó el màxim nombre de títols possible». I també va parlar del clàssic de dissabte al Santiago Bernabéu.

«És un partit especial pel que significa, perquè és contra el Reial Madrid i al seu camp. Guanyant li trauríem una distància important (14 punts), però com ha dit Iniesta, els segons no són ells, sinó l'Atlètic de Madrid. Però més enllà del fet que quedaria molta lliga, seria bonic acomiadar l'any amb una victòria», va comentar.

Preguntat sobre si per a aquest 2018 somia en una final entre l'Argentina i Espanya al Mundial de l'estiu, Messi va dir que no sap «si aquesta seria la final somiada» però que per a ell «seria increïble tornar a jugar una final del Mundial i aconseguir guanyar-la».

Altres guardonats

Altres dels guardonats van ser Andrés Iniesta (Barça), com a millor jugador de la selecció espanyola, Iago Aspas (Celta), màxim golejador espanyol, i l'eslovè Jan Oblak (Atlètic de Madrid), com a millor porter de la lliga. El premi al millor entrenador va ser compartit per José Luis Mendilibar (Eibar) i Asier Garitano (Leganés).