L'ICL Manresa no ha tingut cap problema per superar el cuer de la lliga, el Rio Ourense Termal, per 89-65 en un duel que ha servit perquè alguns dels jugadors que havien estat desencertats les darreres setmanes tornessin a trobar el bon punt de forma. En aquest sentit han destacat els 25 punts d'un esplèndid Hamilton i els 15 d'Álvaro Muñoz, a més dels 14 de Lluís Costa i Jordi Trias.

Els gallecs només han fet una mica de por al primer quart, quan un bon parcial favorable els ha situat amb un favorable 16-22. L'ICL, però, ha respost amb calma, movent bé la pilota i esperant les errades d'un rival que, amb una victòria, es troba enfonsat a la classificació. Al descans s'ha arribat amb el resultat de 44-35 per als bagencs i l'avantatge ja ha anat creixent fins al final. Per l'Ourense, Dan Trist, amb 20 punts, ha estat el màxim anotador.

L'ICL, que torna a la tercera posició en detriment del Melilla, té un final d'any molt exigent, amb visita divendres a la complicada pista del Carramimbre Valladolid i duel a continuació, al Nou Congost, contra el CB Prat en un partit que pot ser vital per a la classificació per a la Copa Princesa d'Astúries, que juguen els dos primers al final de la primera volta. El darrer partit d'aquesta fase serà el 7 de gener a Lleida.