Entre avui i demà, l'estació ceretana de la Molina acollirà la vuitena edició del Memorial Albert Pardo, organitzat per la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH) i La Molina Club d'Esports (LMCE). L'esdeveniment rendirà homenatge al periodista especialitzat en esports d'hivern, mort el 2010.

En global, es realitzaran FIS (internacionals) d'eslàlom masculines i femenines, en les quals participaran les categories sènior, juvenil i juvenil II. Els deu esportistes d'esquí alpí de la Reial Federació Espanyola d'Esports d'Hivern també participaran.

El Memorial Albert Pardo serà l'última prova que els esportistes d'esquí alpí de la federació espanyola disputaran a la Molina, la dar-rera prova abans d'anar als Jocs Olímpics de Pyeongchang 2018. Ambdós equips, tant el masculí com el femení, tornen a una pista estatal després d'una llarga gira de competicions entre Escandinàvia i els Alps.

De la mateixa manera que en l'edició anterior, el Memorial constarà de dos dies de competició, en els quals es realitzarà, aquest cop, les proves d'eslàlom. L'any passat la ubicació escollida va ser l'estació d'Espot, en la qual es van realitzar proves de gegant.