Després de la bona acollida que va tenir l'any passat l'estrena d'aquesta competició, la segona edició de la Copa Nadal de la Catalunya Central de futbol sala ja és a punt. Enguany, la participació serà de vuit equips: Puig-reig, Castelterçol, Casserres i Navàs, al grup A, i Manlleu, Manresa FS juvenil, Oló i Solsona, al grup B.

Aquesta segona Copa Nadal s'iniciarà dissabte en dues seus, a Casserres (grup A) i a Manlleu (grup B). Es jugaran sengles lliguetes i el primer de cadascuna passarà directament a les semifinals. Les altres sis formacions hauran de jugar una repesca, que tindrà lloc al pavelló del Pujolet, a la tarda del dissabte 6 de gener (sis partits des de les 17 h). D'aquí han de sortir els altres dos semifinalistes. La fase final està programada per al diumenge 7 de gener, a Navàs, amb les semifinals (17 i 18 h), el partit pel tercer lloc (19 h) i la final, programada per a les 19.30 h.

Cal recordar que l'any passa, el Solsona (Tercera estatal) es va erigir com a primer campió d'aquesta Copa Nadal després d'imposar-se al primer equip del Manresa FS (Segona B) a la tanda de penals (2-2 en el temps reglamentari).