Massimiliano Allegri, tècnic de la Juventus, va perdonar ahir la seva gran estrella, l'argentí Paulo Dybala, i aquest li va respondre amb els gols que van fer que la Juventus guanyés a Verona (1-3) i es mantigués un punt darrere del Nàpols, líder de la lliga italiana. Els torinesos es van avançar al minut 6 mitjançant Matuidi, però l'exblaugrana Martín Cáceres va empatar a l'inici de la segona part. Aleshores va sorgir el geni de Dybala qui, en dues accions personals, sobretot la segona, va donar la victòria als seus.

El dia va ser propici per als dos primers classificats, ja que els seus perseguidors van empatar. Dos d'ells, Inter i Lazio, ho van fer a zero gols a San Siro i la Roma, a un gol contra el Sassuolo..

El darrer partit del 2017 també va ser especial per al modest Benevento, que només havia sumat un punt. Ahir va aconseguir la seva primera victòria a la Serie A en derrotar el Chievo (1-0), amb un ja històric gol de Coda.