Josep Martínez, del CA Igualada Triatló Petromiralles, en la categoria masculina i Aida Solà, de la mateixa formació, en la femenina van ser els guanyadors de la 38a edició de la Cursa del Gall Dindi de Capellades. Entre els grans i els infantils, un total de 210 participants van finalitzar una cursa que, com a novetat, estrenava enguany un sistema de cronometratge electrònic.

Els grans van fer un recorregut de 4.600 metres pels carrers de la vila i els petits, de 1.100 metres. Aquests eren d'edats compreses entre els 6 i els 11 anys.

Martínez es va imposar en els grans amb un temps de 14.24, seguit d'un altre anoienc, Jesús Álvarez, del CERRR Igualada, que va arribar tres segons més tard, i de Jordi Fernández, de l'Esportiu Penedès, que va finalitzar en tercera posició. En la competició femenina, darrere d'Aina Solà (17.14) va entrar la seva companya d'equip Marta Marimon, a una notable distància, amb un temps de 20.21. Tercera va ser Mireia Mauri, del Sígueme, amb 20.45.