Va ser el màxim anotador del València en la pallissa de dissabte al Joventut, amb 19 punts, però Rafa Martínez no va poder repetir triomf ahir, tot i que va tornar a liderar l'atac del València. El santpedorenc va anotar 14 punts en la derrota davant l'Unicaja (74-67).

A 20 segons del final, Rafa Martínez va errar un triple que hauria empatat el partit a 70. I en la següent possessió li van xiular una falta antiesportiva sobre Nedovic que va permetre als malaguenys sentenciar un partit ajornat fa deu dies perquè tots dos equips disputaven partits d'Eurolliga.

Amb aquest resultat, l'Unicaja puja fins a la vuitena posició, amb un balanç de 7-7. El València, per la seva banda, cau al tercer lloc (10-4), empatat amb el Fuenlbrada i el Barça, que ahir va sumar un còmode triomf a la pista del Gipuzkoa (77-101). El finlandès Koponen, amb 21 punts, va ser el màxim anotador del Barça, seguit de Vezenkov (14) i Hanga (13).

Avui, Baskonia-Madrid

El Baskonia rep aquest vespre el líder Reial Madrid al Buesa Arena (20 h), en una altre duel ajornat. L'equip de Pedro Martínez buscarà trencar la ratxa de cinc victòries dels blancs a l'ACB.