El Gimnàstic de Manresa juvenil va sumar un punt amb sabor agredolç després de dominar clarament a la segona meitat, en l'enfrontament al camp de l'Unificació Bellvitge (1-1).

Ambdós equips van disputar una primera meitat molt igualada. Els homes de Ferran Costa, amb les idees molt clares, van mostrar les ganes que tenen per competir, però van perdonar de cara a porteria. En els primers 45 minuts, els bagencs van fallar dos ocasions molt clares, on la defensa local va treure la pilota sota pals. Amb aquest resultat sense gols es va arribar al descans. A la represa la dinàmica va canviar gràcies al pas pels vestuaris. L'entrenador escapolat, Ferran Costa, va ajustar uns petits canvis, amb els quals l'equip va ser molt superior i va dominar clarament. Quan millor estava jugant el Gimnàstic, el Bellvitge va aconseguir marcar l'1-0 en el marcador.

Els jugadors bagencs van reaccionar ràpidament i Priego, al cap de cinc minuts, va posar l'empat a l'electrònic. A partir d'aquí els visitants van ser dominadors absoluts en el joc, però no van estar encertats en la finalització. Als dar-rers minuts del joc, el partit es va trencar i els locals van gaudir de bones ocasions per endur-se els tres punts. El porter escapolat, Victor Segarra, va estar molt encertat i va fer aturades de mèrit.

La setmana vinent els jugadors del Gimnàstic de Manresa juvenil rebran la visita a casa del Manacor, amb la intenció de no fallar davant el seu públic.