El derbi entre l'Espanyol i el Barça i l'enfrontament entre l'Atlètic de Madrid i el Sevilla són els principals atractius dels duels de quarts de final de la Copa del Rei, segons el sorteig celebrat ahir a la Ciutat del futbol de las Rozas. Les altres dues eliminatòries enfrontaran el Leganés amb el Reial Madrid i el València amb l'Alabès.

El director de relacions institucionals del FC Barcelona, Guillermo Amor, va valorar així el sorteig: «Serà una bona eliminatòria. Ens agafa en un bon moment». Això sí, Amor va rebaixar l'eufòria després del contundent triomf 5-0 davant del Celta a la tornada de vuitens: «Va ser un bon partit, vam guanyar bé i vam aconseguir classificar-nos contra un bon equip, però aquesta és una altra eliminatòria. És possible que siguin dos partits ben diferents».

Els horaris ja estan confirmats. El dimecres 17 de gener es jugaran els primers partits d'anada: València-Alabès (19 h) i Espanyol-Barça (21 h). L'endemà, dijous 18, arrencaran les altres dues eliminatòries: Atlètic-Sevilla (19 h) i Leganés-Reial Madrid (21.30 h). Els de tornada es jugaran una semtana després: el dimarts 23, Sevilla-Atlètic (21.30 h); el dimecres 24, Alabès-València (19 h), i Reial Madrid-Leganés (21.30 h). I dijous 25, Barça-Espanyol (21.30 h).