L'arribada de l'ala pivot Nacho Martín, fitxat dissabte i presentat abans d'ahir, podria no ser l'últim moviment que es produeixi a la plantilla de l'ICL Manresa aquesta setmana. Però en aquest cas, és probable que hi hagi una baixa: la continuitat de Javi Mugica a Manresa és, ara mateix, dubtosa, i el jugador podria abandonar aviat la capital del Bages.

«No tenim pensat que surti ningú», va dir el director esportiu de l'ICL, Román Montañez, durant la presentació de Nacho Martín. «Ho vam dir a la plantilla i ho diem aquí: el Nacho no ve a substituir a ningú, ve a sumar». Però a ningú se li escapa que Martín juga a la mateixa posició de Mugica, un jugador que fins ara ha tingut poc protagonisme a l'equip. I una desvinculació podria beneficiar les dues parts: el jugador podria buscar protagonisme en un altre equip i l'ICL es podria estalviar una part de la fitxa d'una peça de la plantilla amb poc protagonisme (11 minuts de mitjana).

L'ICL va fitxar Mugica (34 anys) aquest estiu procedent del Marín gallego, amb qui havia fet unes mitjanes de gairebé 11 punts i més de 6 rebots la temporada passada. Aquest curs, a Manresa, el jugador lleonès no ha arribat a 3 punts i 3 rebots per partit.