El Barça, líder de la lliga, buscarà avui (20.45?h), davant l'Alabès al Camp Nou, fer un pas més cap al títol de lliga, en un partit corresponent a la vintena jornada. El conjunt vitorià ja sap què és gua-nyar al Camp Nou, fita que van aconseguir el 10de setembre del 2016. Lluny queda, però, aquell entrebanc dels blaugrana, els quals lideren amb solvència la taula classificatòria amb 54 punts, onze d'avantatge sobre l'Atlètic de Madrid i 16 del Reial Madrid.

El quadre blaugrana afronta el matx sense un dels seus homes de referència en els darrers anys, Javier Mascherano, que dijous passat es va acomiadar davant l'afició per anar al Hebei Fortune xinès. A la baixa de l'argentí se li suma la de Thomas Vermaelen, lesionat en el darrer partit de lliga, davant el Betis al Benito Villamarín. Una altra absència dels blaugrana serà la d'Ousmane Dembélé.

Valverde demana prudència

És una de les premisses en les quals més va insistir Valverde en la roda de premsa prèvia al partit davant l'Alabès. «Si pensem que la renta és suficient, minvarà». En aquest sentit Valverde no vol descartar cap dels quatre primers classificats a la lliga. «Al Madrid mai se la de descartar, és capaç de guanyar varis partits de cop».

D'altra banda, l'extremeny va recordar que l'Alabès va guanyar al Camp Nou la temporada passada. Així, Valverde considera que els vitorians «estan en el seu millor moment, una mica com passava amb l'Espanyol i el Betis. Sembla que l'entrenador, Abelardo, els ha revitalitzat, intenta tirar de pressió alta i ser més valents perquè tenen qualitat.

De cara als debuts a la lliga de Coutinho i Yerry Mina, l'extremeny va reconèixer que el brasiler té possibilitats d'entrar en l'onze inicial, i tampoc va descartar Yerry Mina.

Finalment, Valverde veu bé l'equip, però es va mostrar prudent. «Estem bé ara, ja ha passat molt temps des de l'inici de temporada, però tampoc ens convé dir com de bé estem i que malament estan els rivals»