31 de gener de 2018
31.01.2018
40 Años
40 Años
AUTOMOBILISME

Les hostesses desapareixen dels circuits de F1

L'organització reconeix que aquesta pràctica està "en desacord amb les normes socials actuals"

04.02.2018 | 07:27
Les hostesses desapareixen dels circuits de F1

La Fórmula 1 ha anunciat que a partir del pròxim Mundial desapareixeran les tradicionals hostesses en les carreres del campionat, en entendre que aquesta pràctica està "clarament en desacord amb les normes socials actuals".

"Tot i que la pràctica d'emprar hostesses ha estat un element bàsic de la Fórmula 1 durant dècades, creiem que aquest costum no està d'acord amb els valors de la nostra marca i està clarament en desacord amb les normes socials actuals. No creiem que la pràctica sigui apropiada o rellevant per a la Fórmula 1 i els seus aficionats, els antics i els nous, a tot el món ", ha argumentat el director comercial d'operacions de la Fórmula 1, Sean Bratches.

L'executiu ha explicat que aquesta és una més de les decisions planejades per canviar la F1. "Durant l'any passat vam analitzar una sèrie d'àrees que sentim que era necessari actualitzar per estar més en sintonia amb la nostra visió d'aquest gran esport", ha dit en un comunicat. El pròxim Mundial començarà el 25 de març amb el Gran Premi d'Austràlia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema