La cinquena edició del Torneig Ciutat de Berga comptarà, el proper cap de setmana, amb algunes de les millors escoles de futbol base de Catalunya com ara les del Barça, l´Espanyol, la Damm, el Gimnàstic o el CE Manresa entre altres. I és que el Berga, el club organitzador, ha configurat un cartell de luxe per a la fase final d´aquesta competició per equips benjamins al municipal de la capital del Berguedà. També hi haurà un equip de fora, concretament el Ruilong Tianjin xinès.

Dissabte al matí és jugarà la fase prèvia del Torneig Ciutat de Berga (té la col·laboració de l´ajuntament), que la jugaran set equips els quals buscaran les dues places que donen dret a disputar, l´endemà, la fase final. Els partits en aquesta primera fase es jugaran a partir de 2/4 de 10, sent programat el darrer enfrontament a la una del migdia. La fase final la disputaran 20 formacions dividides en quatre grups de cinc amb partits des de les 9 del matí del diumenge. Els dos primers de cadascun dels grups es classificarà per als quarts de final, que es jugaran a partir de 2/4 de 6 de la tarda; la final està programada per a 3/4 de 7.

Així, a la fase final, amb equips bàsicament de Preferent i Primera Divisió, al grup A hi haurà els equips del Barça, Mercantil de Sabadell, Ruilong Tianjin xinès, el Berga i el primer classificat de la prèvia del dia anterior; al grup B, la Damm, el Sabadell , l´Hospitalet, l´Escola de Futbol del Ripollès i el Vic Riuprimer; al grup C, l´Espanyol, el Sant Andreu, l´Atlètic Segre de Lleida, el Joanenc i el segon classificat de la fase prèvia. I al grup D, el Gimnàstic de Manresa, el CE Manresa, l´Aqua Hotel FC de Pineda de Mar, Gavà i l´Escola de Futbol Bosc de Tosca de Les Preses (Girona).