L'Igualada Rigat jugarà contra el Noia Freixenet els quarts de final de la Copa del Rei, que es disputaran el darrer cap de setmana de febrer a Lloret de Mar. Ahir es va fer el sorteig a la localitat selvatana. Es pot considerar que els anoiencs van tenir sort, ja que els va tocar el cap de sèrie que ara mateix ocupa una posició més baixa a la classificació, el cinquè lloc i, per tant, s'obren les possibilitats d'accedir a les semifinals de la competició i superar el sostre de les últimes presències.

El duel entre l'Igualada Rigat i el Noia Freixenet es disputarà el dijous 22, a les 21 hores. Abans, a les 18.30 hores, s'haurà disputat el primer partit de quarts de final entre el Liceo i el Lloret, el conjunt amfitrió. El guanyador d'aquest partit seria el rival de l'Igualada a semifinals. Els altres dos partits de quarts, que es jugaran l'endemà, seran FC Barcelona Lassa-CityLift Girona i Reus Deportiu-ICG Software Lleida.

Precedent negatiu enguany

Aquesta temporada, el Noia i l'Igualada Rigat s'han enfrontat un cop, a la primera volta de la lliga, a l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní amb victòria dels locals per 2-0, amb anotacions de Mendes i Casas. Precisament, el Noia serà el rival de l'Igualada en el partit de lliga previ a la Copa, previst per al proper 17 de febrer, a les Comes, a les 20.30 hores.