Jugadors sèniors i veterans de diferents etapes del Club Gel Puigcerdà han tornat als orígens de l'entitat i han pogut practicar el seu esport preferit sobre l'estany de la vila, aprofitant que el fred ha deixat un gruix de gel apte per a l'hoquei gel. Aquest ha estat un fet força inèdit, que el club ha dut a terme amb els corresponents permisos municipals, tenint en compte els riscos que hi ha.

Curiosament, enguany, es compleixen els 60 anys de la creació del Club Gel Puigcerdà, una entitat que va néixer jugant a hoquei gel sobre el mateix llac. No cal dir que desenes de curiosos van estar atents al partidet d'entrenament. S'ha de tenir en compte que l'estany de Puigcerdà queda glaçat cada hivern, però no amb els gruixos per poder-hi patinar a sobre com sí que s'ha pogut fer aquest any, amb temperatures més baixes del que és normal.

Aquest esdeveniment ha coincidit amb el partit de lliga contra el Barça, que els ceretans van estar a punt de guanyar. El 4 a 5 final va ser materialitzat pels blaugrana en el darrer segon de la pròrroga. El CG Puigcerdà queda fora dels play-off.