14 de febrer de 2018
14.02.2018
40 Años
40 Años
POLIESPORTIU

Manresa serà seu dels Jocs Catalans d'Esport Adaptat

Tindran lloc els dies 2 i 3 de juny amb diferents modalitat esportives

14.02.2018 | 07:41
El bàsquet, una de les especialitats

El cap de setmana del 2 i 3 de juny, Manresa acollirà l'onzena edició dels Jocs Catalans d'Esport Adaptat, que organitza la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física. Les competicions seran de diverses modalitats esportives, i destaquen els campionats de Catalu-nya en les disciplines de bàsquet en cadira de rodes, hoquei en cadira de rodes elèctrica, pàdel i petanca. A més, hi haurà competicions de natació i rugbi, entre d'altres. Durant els dos dies dels Jocs Catalans hi haurà espais de promoció de l'esport adaptat, oberts a la participació lliure i gratuïta per a la gent de Manresa.

L'Ajuntament de Manresa i la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física han arribat a un acord, amb el suport dels clubs esportius manresans, per utilitzar les instal·lacions esportives de la ciutat per a la celebració d'aquest esdeveniment.

Així, el Complex Esportiu Vell Congost serà seu de les grans finals dels Jocs, el Pavelló Nou Congost acollirà el bàsquet en cadira de rodes, les Piscines Municipals seran seu de la competició de natació i al CT Manresa es disputarà la competició de pàdel.

Durant la setmana prèvia als dos dies de competicions, es portaran a terme altres activitats com jornades d'esport adaptat a les escoles i un col·loqui sobre la discapacitat i l'esport, amb una doble finalitat: d'una banda, de sensibilitzar la població i els joves sobre l'existència de l'esport adaptat des d'una visió normalitzadora, i de l'altra, donar a conèixer als professionals de l'esport i la salut les peculiaritats de l'esport adaptat per tal de trobar punts de connexió i sinergies alhora de generar nous coneixements.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema