El València del santpedorenc Rafa Martínez dóna el tret de sortida aquesta tarda (19 hores) a la Copa del Rei, que es disputa a Las Palmas. Els valencians intentaran mantenir viva la ratxa de títols estatals, després d'haver-se imposat a la lliga ACB la temporada passada i a la Supercopa, també a Gran Canària, el setembre, i per això han de fer el primer pas superant un Iberostar Tenerife que tindrà molta afició del seu costat, pel veïnatge amb Las Palmas.

Els valencians tenen veritables problemes en la posició de base, amb les absències de Van Rossom, Diot i Guillem Vives, motiu pel qual Sergi Garcia i Alberto Abalde hauran d'assumir la direcció de joc. Davant, tindran un Tenerife que s'ha revitalitzat amb Fotis Katsikaris a la banqueta i amb Mike Tobey com a líder a la pista. S'espera un duel igualat.

En acabat, el Reial Madrid intentarà mantenir viva una altra ratxa, la de títols de Copa consecutius. Ha guanyat els quatre últims i el seu liderat a la lliga li dóna el favoritisme per imposar-se en aquest. El seu primer rival serà l'Unicaja, un vell conegut tant a la lliga, com a Europa, capaç del millor i del pitjor.