La intensitat defensiva del Mann Filter i l'encert de Shacobia Barbee i, especialment, de Paola Ferrari han estat una llosa massa gran perquè el Cadí es pogués endur un triomf que hauria estat d'or de Saragossa aquest dimecres. Les de la Seu no s'han rendit mai, però sempre han anat a remolc. Un parcial de 15-5 a l'equador del segon quart amb l'aler paraguaiana d'estilet han estat clau en el domini aragonès. Les 25 pèrdues de pilota de les urgellenques producte del bon treball al darrere de les locals han estat l'altre element decisiu.

I això que les noies que entrena Bernat Canut han començat i han acabat bé. Però pel mig, la qualitat individual d'experimentades jugadores com l'esmentada Ferrari o Gabi Ocete i Luci Pascua han estat fonamentals. Al primer quart, les urgellenques s'han plantat bé al partit i han aprofitat les moltes errades locals. Han estat cinc minuts de domini blanc-i-blau. Però a partir de l'empat a 9 el matx ha agafat el color verd del Mann Filter i sempre més el domini ha estat local. Especialment quan al següent quart Ferrari ha anotat tretze punts consecutius per al seu equip i ha fet passar el marcador d'un igualat 18-17 a un clar 33-22.

El Cadí no s'ha rendit. L'empenta i encert especialment d'Helena Oma i els tirs lliures de què han disposat a causa de l'agressivitat defensiva local han mantingut gairebé sempre les urgellenques en el partit, tot i que arribarien a estar catorze punts per sota en un parell d'ocasions. Si les urgellenques s'acostaven, algunes bones accions ara de Barbee, ara de Pascua, mantenien el Cadí a ratlla. Justament, les locals se les prometien molt felices quan a manca de poc més de tres minuts s'han situat 64-50. Les de la Seu han intentat reaccionar, però els dos triples finals d'Oma i d'una poc fina Mehryn Kraker no han estat suficients.

MANN FILTER SARAGOSSA (64).-Ocete 11, Barbee 15, Ferrari 24, Abalde 4, Pascua 10 -cinc inicial-, Lahuerta, Gimeno i Vilella. 6 de 9 tirs lliures; 23 de 46 llançaments de 2; 4 de 17 triples; 33 rebots (23+10); 16 faltes, cap eliminada

CADÍ LA SEU (58).-Díaz 4, Montoliu 9, Kraker 8, Bahí 8, Richards 4 -cinc inicial-, Ramírez 9, Vilaró 2, Oma 12 i Lo 2. 11 de 17 tirs lliures; 16 de 30 llançaments de 2; 5 de 18 triples; 26 rebots (21+5); 15 faltes

Àrbitres: Terrero i Pinela

Parcials: 15-12; 35-27; 52-44; 64-58.