Un total de sis formacions pertanyents a tres clubs diferents de casa nostra seran presents demà a Gijón per participar als campionats d'Espanya de cros de les diferents categories, una competició que serà retransmesa per Teledeporte.

En el cros llarg sènior femení, l'Avinent Manresa presenta un grup format per Mireia Guarner, Ester Guerrero, Marina Guerrero, Aniria Mata i Meritxell Soler. L'entitat manresana també tindrà equip en el cros curt masculí, amb Albert Baronet, Abel Casalí, Jordi Cruz, Oriol Sellarés i Sergi Vergés.

En el cros curt femení hi haurà presència del JAB Berga, amb l'equip format per Txell Calduch, Núria Cascante, Vanesa Chirveches, Anna Garcia, Ester Reguant i Lídia Pons.

Qui presenta més equips és el CA Igualada. En júnior masculí hi haurà Ayoub ait Addi, Ridouan Boulbayem, Gerard Farré i Sergi Santamaria; en promeses masculí correran Lahcen ait Alibou, Guillem Carner, Jesús Hurtado i Raül López. Finalment, en la categoria de cros femení cadet hi seran presents Francina Massagué, Mar Planas i les germanes Júlia i Marcela Solé.