Les integrants del Centre Gimnàstic del Berguedà van guanyar dues competicions i van assolir posicions destacades en la segona fase de la Copa Catalana de gimnàstica artística que es a fer a Vic.

En la categoria escolar A4 petites (6 i 7 anys), l'equip format per Gina Tort, Júlia Pons, Arlet Nevado, Bruna Pujols i Ènia Puig va guanyar la competició per equips amb una puntuació de 97,000. En la classificació individual, Gina Tort va ser tercera i Júlia Pons, quarta.

En la categoria escolar A4 grans (7 i 8 anys), Núria Junyent, Neu Bartoló, Clàudia Roca i Berta Claret van guanyar amb 100,100 punts. En la classificació individual, Núria Junyent va aconseguir la segona posició, amb la millor nota en l'exercici de terra. La majoria de les gimnastes competien per primer cop.

En C4 grans (11 i 12 anys ), l'equip format per Laia Sant, Edna Cubinsà, Jana Martín i Alba Pérez va acabar en el quart lloc definitiu. Finalment, en la categoria de base 3 grans, Elna Ferrer va aconseguir la tercera posició en la classificació individual.