La selecció catalana sub-16, amb la presència del jugador del Gimnàstic de Manresa Pau Culell, va aconseguir la classificació per disputar la fase final del Campionat d'Espanya, després d'empatar a zero davant Cantàbria al Camp Municipal d'Inca, a Mallorca.

El conjunt dirigit per Jaume Joan Rius va sumar un punt valuós que li permetrà ser en la lluita pel títol de la competició, després d'acabar invicte les dues primeres fases, amb un global de tres victòries i un treballat empat, i sense haver encaixat cap gol en contra fins al moment aquesta temporada.

Mogente no disputa cap minut

Pere Mogente, lateral dret del juvenil de Divisió d'Honor del Gimnàstic de Manresa, no va participar en la victòria de la selecció catalana sub-18 davant del combinat de Cantàbria per 3 gols a 1. Els catalans van superar amb solvència la selecció de Cantàbria en el tancament de la segona fase del Campionat d'Espanya.

L'equip dirigit per Juan Camilo Vázquez va exhibir una actitud guanyadora i va completar una magnífica primera part que li va permetre encarrilar la victòria.