La segona participació internacional del corredor berguedà de l'Avinent Manresa Toni Baños amb la selecció estatal, en aquest cas amb l'equip sub-20, va tancar-se exitosament a Bielorrússia.

Toni Baños va imposar-se en la cursa de 2.000 metres obstacles en pista coberta de la trobada internacional de la categoria celebrada el cap de setmana a Minsk, amb un temps de 5' 54'' 95 i superant el turc Kalayci Anil, segon classificat amb un registre de 5' 57'' 82, i l'atleta local Ruslan Udodova, tercer en finalitzar la prova amb una marca de 5' 58'' 3.

Triomf i rècord estatal

Aquesta fita permet al berguedà, a més, ser el primer atleta en ostentar el rècord estatal de la prova, ja que és la primera vegada que la selecció espanyola competeix en pista coberta en aquesta distància i modalitat.

La primera convocatòria de Toni Baños per representar el combinat estatal va cloure amb uns resultats prou remarcables. Baños va ser inclòs en l'equip que va competir l'estiu passat al Campionat del Món Juvenil de Kenya. A Nairobi, l'atleta va aconseguir classificar-se i disputar la final mundialista d'aquesta mateixa distància, però a l'aire lliure.

L'èxit individual del corredor de l'Avinent CA Manresa es va produir en el marc d'una excel·lent actuació de la selecció estatal, que va aconseguir vèncer en aquesta trobada internacional en sumar 196 punts. En segon lloc va classificar-se l'equip amfitrió, amb només tres punts menys, mentre Ucraïna va pujar fins al tercer graó del podi en acumular 186 punts. Fins a set seleccions més van competir a Minsk (Turquia, Letònia, Lituania, Estonia, Azerbaidjan, Israel i els Emirats Àrabs.