Amb la sentència d'haver de jugar la promoció de permanència a la categoria, el CN Minorisa va afrontar el partit amb el CN Granollers B com un entrenament de qualitat; això sí, sense renunciar a la victòria.

El dual va ser igualat, encara que els locals van anar per davant des de la meitat del segon quart. Els amfitrions es van avançar dues vegades però el primer quart va acabar amb empat a dos gols. En el segon període es va veure una primera part amb domini manresà (3-4) però amb una posterior reacció granollerina (6-4).

Després del canvi de camp, els vallesans van aconseguir la màxima diferència (10-6). El matx semblava decidit, però els jugadors del CN Minorisa no van defallir i es van situar amb un ajustat 10 a 9. Fins i tot van disposar d'ocasions per empatar, però sense encert, i els punts es van quedar a la capital del Vallès Oriental.

Per acabar la primera fase de la competició queda la visita a Manresa del GEiEG, un altre dels equips que jugarà per salvar-se.