L'austríac Alessandro Haemmerle i la txeca Eva Samkova es van endur la medalla d'or a la Copa del Món de snowboard cross, que es va dur a terme a l'estació d'esquí de La Molina.

En la categoria masculina, Haemmerle va ser el més ràpid i es va endur 1.000 punts de cara a la classificació general de la competició, on marxa en segona posició. El també austríac Hanno Douschan va ser segon, mentre que l'italià Emanuel Perathoner va completar el podi. El líder de la general, el francès Pierre Vaultier, no va tenir un bon dia i va finalitzar sisè en la prova de consolació. Pel que fa a l'equip espanyol, el basc Lucas Eguibar va aconseguir una merescuda cinquena plaça, mentre que el càntabre Laro Her-rero i l'andalús i bronze olímpic Regino Hernández es van quedar als quarts de final.

En categoria femenina, Sam-kova va ser la millor després de superar les franceses Nelly Moenne Loccoz, que va acabar segona, i Charlotte Bankes, que va ser tercera i ocupa la mateixa plaça a la general. La líder de la mateixa, la italiana Michela Moioli, no va aconseguir passar a les semifinals. La Copa del Món es tancarà amb les proves de Moscou i Veysonnaz (Suïssa).