La resta de la jornada de dissabte es va completar amb tres partits més. D'una banda, el Sevilla va oferir la seva millor versió al Sánchez-Pizjuán per desfer-se (2-0) de l'Athletic Club. L'exhibició dels sevillistes Vázquez i Muriel van permetre a l'equip andalús dormir a cinc punts de la Champions.

L'equip bilbaí, amb el cap posat a l'Europa League, va apostar per les rotacions i les suplències de Raúl Garcia, Aduriz i De Marcos van pesar massa. El Sevilla va castigar les rotacions de Ziganda sense gaire esforç amb dos gols de Muriel i Vázquez.

Per la seva banda, el Leganès no va fallar a Butarque davant el cuer de la lliga i ja és a tretze punts del descens. Després d'una primera part bastant descafeïnada i amb moltes interrupcions, els locals es van posar les piles al descans. L'equip d'Asier Garitano va sortir molt endollat a la segona part i en 17 minuts va fer els dos gols de la victòria, obra d'Eraso i Amrabat.

I finalment, Deportivo i Eibar es van repartir els punts a Riazor en un empat intranscendent per als de La Corunya, que es mantenen en les posicions del descens per sota del Las Palmas i el Llevant, equips que encara han de jugar en la jornada d'avui i demà. Inui, al minut 11, i Dmitrovic en pròpia porteria van ser els golejadors.