El Club Bàsquet Martorell va encaixar una nova derrota a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del Real Canoe madrileny, que es va imposar per un resultat final de 98-91, en un matx que es va haver de resoldre després d'una pròrroga. José María Gil (amb 17 punts) Jean-Rony Cadot (amb 26, 10 rebots i 34 de valoració) i sobretot José Miguel Pérez (amb 34 punts, 13 rebots, 10 faltes rebudes, 46 de valoració i MVP de la jornada) van ser els homes destacats dels madrilenys.

En el primer quart, els atacs es van imposar clarament a les defenses i els locals van agafar cinc punts de renda (28-23). En el segon període, els madrilenys van obrir forat i van arribar al descans amb un resultat de 50-38.

En el tercer quart, els jugadors dirigits per Joan Albert Cuadrat van reaccionar i es van situar a només tres punts (64-61). En els deu darrers minuts, els martorellencs van aconseguir forçar la pròrroga, però en aquesta el Canoe va ser superior i va vèncer.