El pavelló del GEiEG (Sant Narcís) de Girona va rebre la Copa Espanya de judo en categoria veterans amb la participació de judokes de tot l'estat, França, Itàlia, Anglaterra i especialment de Catalunya. Esport-7 hi va participar amb tres judokes, que van obtenir tots tres la medalla de plata en les seves respectives categories edat i pes. Concretament David Roca, que competia en M-5 (50-54 anys) i en -81 kg, va ser finalment medalla de plata després de sortir primer en la seva lliga i també imposant-se en semifinals a Mario Sierra de Múrcia; a la final, però, va perdre davant el representant francès Legorvelet, excampió mundial de la categoria.

En la categoria M-4 (45-50 anys) i en -73 kg, Lluís Santacreu, que després de 20 anys tornava a la competició, va obtenir també la medalla de plata després d'imposar-se per Ippon al també català Josep Cano i a Manel Fonte de Balears; a la final va perdre davant el francès Branchelot. I en la categoria M-3 (40-45 anys) i en -73 kg, Toni Sánchez va ser també medalla de plata en guanyar Espiritusanto de Balears i Jordi Garcia de Catalunya, i perdre la final davant el francès Matthier