L'esquiadora austríaca Nina Ortlieb va aconseguir ahir la victòria en el segon dels gegants de la Copa d'Europa FIS que s'ha disputat a l'estació cerdana de la Molina des de divendres. Ortlieb és filla del famós esquiador Patrick Ortlieb, que va aconseguir el títol olímpic de descens a Albertville, el 1992, i també el mundial a Sier-ra Nevada, el 1996.

En la prova d'ahir, l'austríaca va fer un temps d'1.06.89 en la primera mànega i d'1.08.49 en una segona més complicada. La segona posició va ser per a la sueca Magdalena Fjällström, que només va perdre 17 centèsimes, i la tercera posició, a 36 centèsimes, va ser per a la guanyadora de la cursa de dijous, la noruega Thea Louise Stjernesund.

La millor de les representants locals va ser la ribetana formada a La Molina Club d'Esports Núria Pau, que va obtenir la 25a posició, a 3 segons i 24 centèsimes de la primera classificada. Després del triomf, en una cursa que va aplegar 53 corredores de 19 països, Nina Ortlieb va admetre que «m'he divertit molt i he gaudit de la prova. A més, el temps ha estat molt bo i això ha contribuït a la meva victòria».