El Club Bàsquet Igualada es va endur una nova victòria a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del Salt gironí, on es va imposar per un resultat contundent de 68-87.

Els jugadors anoiencs van fer un inici de partit molt seriós i van agafar un avantatge de catorze punts gràcies a una gran efectivitat ofensiva i defensiva (11-25). En el segon període, la tònica va ser més o menys la mateixa i els visitants van poder córrer en transició i anotar amb relativa comoditat per ampliar la diferència fins als divuit punts a la mitja part de l'enfrontament (26-44).

En el tercer quart, els locals van sortir amb més empenta. Això, combinat amb una petita baixada de tensió dels igualadins, va fer que els gironins se situessin a onze punts. Però aquí es va quedar la seva reacció, ja que l'Igualada va augmentar el nivell i va controlar en tot moment el partit per aconseguir una valousa victòria contra un equip que va jugar els quaranta minuts en zona.

En la propera jornada, el Club Bàsquet Igualada rebrà a la seva pista el líder del grup C-B de la Lliga EBA, el Vic, el proper dissabte a partir de les 17.45 hores.