El Club Bàsquet Artés va encaixar una nova derrota a domicli, en aquesta ocasió a la complicada pista del Lliçà d'Amunt, que es va imposar per un resultat final de 69-63 en un matx que es va decidir en un final a cara o creu.

Els jugadors dirigits per Toni Mañosas van fer un inici de partit correcte, però es van trobar amb un rival que també estava a un bon nivell i castigava els artesencs en el joc interior, sobretot gràcies a l'aportació de McCarthy (22-18 al final del primer quart). En el segon període, els bagencs van dominar el joc i van estar encertats tant en l'aspecte ofensiu com en el defensiu. Aquesta situació va fer que els visitants arribessin a la mitja part de l'enfrontament amb cinc punts de diferència en l'electrònic (37-42).

A la segona meitat, els locals van tornar a aprofitar-se del seu potent joc interior per remuntar davant un Artés desencertat. Es va arribar al final del tercer quart amb cinc punts de renda del Lliçà (54-49). En els darrers deu minuts hi va haver molta igualtat entre les dues formacions i es va arribar a un final de cara o creu. En aquest, els bagencs van fallar els tres triples que van intentar, mentre que els locals van estar més encertats en el llançament i es van endur la victòria. En la propera jornada, el Club Bàsquet Artés rebrà a la seva pista el Badalonès, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte, 17 de març, a partir d'un quart de set de la tarda.