Una cistella sobre la botzina del francès Nando de Colo va permetre al CSKA assaltar la pista del Fenerbahce (79-81) i situar-se més a prop de certificar el seu lideratge a la fase regular de l'Eurolliga. Els russos van dominar lleugerament a la primera part (40-44 al descans), però en el tercer quart els turcs van capgirar el marcador (58-54). Al final es va arribar amb igualtat i De Colo va sentenciar. En l'altre partit que es disputava ahir, l'Unicaja de Màlaga va caure davant el Panathinaikos al Martín Carpena (79-90) i diu pràcticament adéu a les seves opcions d'entrar als play-off, ja que es troben a tres victòries de distància quan falten només quatre partits. Els malaguenys van dominar a la primera part (44-32 al descans), però a la segona els grecs van remuntar gràcies, especialment, al parcial de 19-32 del darrer quart.