La Roma, el rival del Barça en els propers quarts de final de la Lliga de Campions, va reforçar la seva posició de classificació per a la màxima competició europea de la temporada vinent. Ara és tercer, amb cinc punts respecte de la Lazio, que en el partit que tancava la jornada només va poder empatar a casa contra el Bolonya (1-1).

Els romans, que van fer molts canvis en la tòpica alineació titular, van guanyar al camp del Crotone (0-2), conjunt que queda en zona de descens, a un punt de la permanència. El Shaarawy, al minut 39, i Nainggolan, al 30 de la segona part, van donar el triomf al seu equip. Abans, l'altre equip que lluita per les posicions de Lliga de Campions, l'Inter, va apallissar la Sampdoria a domicili (0-5) amb quatre gols de Mauro Icardi, després del primer que va anotar el croat Ivan Perisic. L'Inter té ara un punt sobre la Lazio i queda a quatre de la Roma.

Albiol decideix

Pel que fa al Nàpols, va aprofitar l'empat del dia anterior de la Juventus contra l'Spal (0-0) i es va situar a dos punts dels torinesos quan queden nou partits per al final. Als homes de Maurizio Sarri els va costar vèncer, però van aprofitar una rematada del central valencià Raúl Albiol per donar emoció a un campionat que semblava que la Juventus ja havia aconseguit decantar.