La selecció espanyola va fer anit una demostració de força davant Argentina, a qui va golejar per un contundent 6-1 en un duel que va mostrar totes les debilitats de l' albiceleste, molt afeblida per la baixa de Leo Messi. El barcelonista, amb molèsties a l'adductor des de fa temps, va preferir no arriscar. I la seva baixa va deixar òrfena una Argentina d'escàs nivell.

En un dels últims amistosos de preparació per al Mundial de Rússia de l'estiu, Espanya va demostrar que és una de les favorites. L'equip que entrena Julen Lopetegui va oferir un recital i va marcar mitja dotzena de gols, amb especial protagonisme per al madridista Isco, autor d'un hat-trick. I al seu costat va brillar un altre jugador del Reial Madrid, el jove Marco Asensio.

L'encarregat d'obrir el marcador va ser Diego Costa, que en l'acció el primer gol va lesionar el porter argentí, Sergio Romero, substituït deu minuts més tard per Willy Caballero. Després, les dianes d'Espanya van anar caient per inèrcia, i el gol de l'honor argentí, marcat per Otamendi, va quedar com una anècdota.

Abans del gol visitant, Isco havia fet el 2-0. I el mateix jugador va inaugurar el compte de gols de la segona meitat i va tancar la golejada. Entremig, Thiago i Iago Aspas van afegir els seus noms a la golejada, en la qual van participar tres jugadors del Barça, encara que cap dels tres va jugar el partit sencer: Andrés Iniesta va disputar 56 minuts, Gerard Piqué en va jugar 72 i Jordi Alba, 79.