El somni europeu del Barça femení es va esvair als quarts de final de la Champions. Les blaugrana van quedar eliminades en perdre per 0-1 el partit de tornada, al Miniestadi, amb un gol polèmic de Le Sommer al minut 61.

Més de 12.000 espectadors van assistir al Miniestadi per veure en directe el partit de tornada dels quarts de final de la Champions femenina entre el Barça i l'Olympique de Lió. Un nou rècord d'assistència que va tenir la presència del tècnic del primer equip Ernesto Valverde i d'alguns futbolistes com Jasper Cillessen o Samuel Umtiti. Després del 2-1 advers de l'anada a Lió, les blaugrana van afrontar el duel amb la màxima il·lusió de capgirar l'eliminatòria davant les vigents campiones d'Europa. Malgrat les baixes de les brasileres Andressa Alves i Fabiana, concentrades amb la selecció per disputar la Copa Amèrica, el Barça va resistir els atacs de les franceses en una primera part de domini visitant.

El Lió es va topar amb la seguretat de la portera Sandra Paños, de nou clau amb les seves aturades, i amb la solidesa defensiva d'un Barça que no va crear perill però que es va trobar còmode amb el resultat inicial, conscient que marcant un gol podria tenir opcions de classificar-se.

El pla de les blaugrana va saltar pels aires al minut 61, quan Le Sommer va fer de cap el 0-1. Un gol polèmic perquè Alexia havia desviat la pilota sota pals, però l'àrbitre va donar validesa a la diana malgrat les protestes de les blaugrana. El Barça necessitava dos gols per forçar la pròrroga i es va abocar a l'atac per intentar un miracle que no es va produir. Tot i la derrota, el Barça s'acomiada de la competició amb el cap ben alt.