Un triple de Luka Doncic quan només faltaven nou dècimes per al final del partit a Belgrad va donar al Reial Madrid un triomf (79-82) que deixa els blancs a un sol pas de finalitzar quarts la fase regular de l'Eurolliga i, per tant, gaudir del factor pista a favor en l'eliminatòria, a cinc partits, de quarts de final de la competició. Els blancs, que van dur la iniciativa gairebé tot el partit, van veure com Omic empatava a sis segons per al final, però Doncic va tenir temps d'anotar el triple decisiu. Aquests dos jugadors van ser els màxims anotadors, amb 25 i 24 punts.

El probable rival del Reial Madrid a quarts és el Panathinaikos, que ahir va derrotar per 75-56 el València, ja eliminat, d'un Rafa Martínez autor de tres punts. Els grecs necessiten vèncer a Milà en l'última jornada i que el Madrid perdi a casa amb el Brose per capgirar la situació. Ahir, Calathes va ser el millor dels verds, amb 17 punts anotats.

En els altres dos partits, l'Unicaja va tancar la competició al Carpena amb una bona victòria sobre l'Olympiacos per 87-85 gràcies a un bàsquet d'Augustine quan faltaven dos segons per al final. En l'altre duel, el Zalgiris va derrotar el CSKA de Moscou per 87-75 i manté el sisè lloc.