Tot i els canvis en el seu equip, l'entrenador de l'Oviedo, Carles Marco, recorda encara el partit de la primera volta, un duel semblant als que l'ICL ja ha viscut aquesta temporada a les pistes del Càceres i del Clavijo: domini bagenc a la primera meitat del partit i remuntada visitant després. Així ho rememora el tècnic badaloní, que també admet que «això difícilment passarà a Manresa. Tenen un pavelló molt particular i ells s'hi troben molt a gust. Si nosaltres no estem els 40 minuts bé i controlem, sobretot, el seu inici, serà difícil que poguem remuntar com vam fer a Pumarín».

Marco lamenta que «encara tinguem la baixa d'Óliver Arteaga, però intentarem centrar-nos en millorar coses, ja que tenim molts jugadors que segueixen adaptant-se. A veure si aquesta setmana, després de vuit dies entrenant, es veu la millora, perquè és cert que vam superar el Palència a l'últim segon, però no vam jugar del tot bé» aquell partit.

Del Manresa, va afirmar que «si no tenen lesions, com ha passat, és un candidat a pujar de manera directa. És cert que durant un període de temps han tingut problemes, però els veig amb una plantilla molt compensada i jugar al Nou Congost és molt complicat. Ho diem tant Javi [Rodríguez, el segon entrenador] com jo, ja que hem estat molt anys allà i sabem com és».