El Barça Lassa va quedar eliminat de la Champions davant el Montpeller, que va saber mantenir la renda de tres gols aconseguida en el partit d'anada.

Els homes de Xavi Pascual no van fer un bon inici però ho van arreglar abans del descans, tot i que sempre per sota de la bar-rera dels gols que havia de superar.

A la segona part, els blaugrana van oferir una millor imatge, especialment gràcies a un Gonzalo Pérez de Vargas inspirat sota pals que amb les seves intervencions va permetre al seu equip a un parcial de 5-0. Tot i això, el conjunt francès no va defallir i va fer caure el Barça a la seva trampa.

La paciència va permetre al Montpellier remuntar i esperar la seva oportunitat. Tot va canviar amb un parcial de 0-4, que va coincidir amb l'expulsió d'Entrer-ríos. En els minuts finals, Richardson i Mamdouh van conduir el Montpeller a la classificació. En defensa clau del Barça, amb tota la pressió, Simonet es va obrir pas entre la defensa blaugrana i va marcar el definitiu 30-28.

D'aquesta manera, el Barça es queda per primera vegada des de fa nou anys fora dels quarts de final. El rival del Montpeller serà el Flensburg alemany.