La Roma, el rival del Barça de dimecres en els quarts de final de la Lliga de Campions, només va poder empatar (1-1) al camp del Bolonya i veu com l'Inter, a dos punts, i la Lazio, a tres, se li aproximen en la lluita per la tercera posició i els llocs que donen dret a jugar la Champions. L'equip d'Eusebio di Francesco va pagar la lesió del belga Nainggolan a la primera part i va encaixar el primer gol al minut 18, amb una rematada del xilè César Pulgar. El tècnic va haver de fer canvis i, fruit d'aquests, el bosni Dzeko va empatar quan només faltaven catorze minuts per al final.

Els altres resultats no van afavorir la Roma, ja que l'Inter va vèncer amb claredat l'Hellas Verona per 3-0, amb dos gols d'Icardi i un altre de Perisic; i la Lazio va aixafar el fluix Benevento, que, a més, es va quedar amb deu homes al minut 9 per expulsió del porter Puggioni. Els locals van vèncer per 6-2, amb dos gols del davanter Inmobile i un de Caicedo, De Vrij, Lucas Leiva i Luis Alberto.

El títol, més clar

Per altra banda, la Juventus va derrotar el Milan per 3-1 i va distanciar-se més del Nàpols, que només va empatar al camp del Sassuolo (1-1) amb una diana de José Callejón. A Torí, Dybala va marcar aviat per a l'actual líder, però l'exjugador de la Juventus Bonucci va empatar abans del descans. En el tram final, primer Cuadrado, de cap, i després Khedira van guardar els punts a casa. Ahir es va jugar tota la jornada a Itàlia, ja que per Pasqua no hi ha futbol. En els altres partits: Atalanta, 2-Udinese, 0; Càller, 0-Torí, 4; Fiorentina, 2-Crotone, 0; Genoa, 1-Spal, 1 i Chievo, 2-Sampdoria, 1.