El Sammic va comprimir encara més la zona de perill de la LEB Or amb una victòria sorprenent a la pista d'un Palma que feia només deu dies havia derrotat el líder. Els bascos, que havien encadenat una mala ratxa de resultats, van fer un parcial de 28-53 en una increïble segona part i van passar del 28-27 al descans al 56-80 del final del temps reglamentari.

De Ciman, amb 15 punts, ben secundat per Evans i Bulic, autors de 13 més, van catapultar l'equip de Lolo Encinas davant d'un rival en què cap jugador no va passar dels deu punts. Quatre equips empaten a 10 triomfs i tenen a tir el Lleida, l'Osca i el Càceres, amb la qual cosa es preveu un final de lliga molt emocionant a la zona baixa per saber quins dos equips perden la categoria i es veuen obligats a disputar la lliga LEB Plata la temporada vinent.

Gran duel a Melilla

La resta de la jornada es juga avui. El líder, el Breogán, no hauria de tenir problemes amb l'Araberri, tot i que els bascos es juguen la possibilitat d'entrar als play-off. El partit més destacat és el que jugaran el Melilla i el Prat. Els nord-africans s'han de defensar dels atacs del Tau Castelló, que avui juga contra el Valladolid, en els intents per tenir el factor pista favorable en la primera eliminatòria dels play-off. A més, el conjunt nord-africà podria intentar l'assalt al quart lloc de l'Oviedo, en cas que hi hagués derrota asturiana al Nou Congost.

En els duels amb gust a play-off, també és interessant el Palència-Ourense. Osca i Clavijo, d'una banda, i Càceres i Lleida, de l'altra, lluitaran per no caure al pou.