El triomf d'ahir de l'ICL no passarà a la història del club com un dels més brillants, però sí que va ser un triomf valuós per consolidar, com a mínim, la tercera posició i, a més, sumar confiança davant els dubtes físics. Així ho va destacar el seu tècnic, Aleix Duran: «Està bé saber competir quan no t'entren, en un final igualat. Pel que fa a l'esforç i la mentalitat de l'equip estic molt satisfet».

«Teníem davant una de les millors plantilles de la competició i guanyar-los és un gran mèrit i ens permet gairebé només haver de mirar a punt, perquè tenim gairebé segura la tercera posició», va seguir argumentant l'entrenador de l'ICL, que va marxar amb bon gust de boca malgrat l'ensurt amb el tir final errat per Víctor Pérez. «Si hagués entrat el triple final estaria més fotut. La sensació d'haver sapigut guanyar al darrere, des de la defensa, em fa estar content», va afegir.

Duran va explicar que, d'inici, l'equip s'havia trobat «una defensa que ja ens esperàvem, que crea dubtes sobre si has de seguir botant o tirar. Al principi ho hem atacat bé, però ells s'han anat ajustant i ens han tapat molt els forats. Només ens donaven un tir, i amb el 14% d'encert de tres que hem tingut, era difícil atacar. No han estat mals tirs però no els tires amb convenciment i els falles».

Davant d'aquesta situació, l'equip va sobreviure perquè a la primera part va «córrer» i, a la represa, «hem anat al rebot», analitzava el tècnic. «No estic satisfet del tot de com ho hem llegit, però sí de la resposta física de l'equip, amb gent a mitges que ha fet un gran esforç. Els que estaven sans han tibat una mica», va afegir.

Duran es va mostrar «agraït amb Hamilton, amb Gintvainis per l'esforç, tot i que encara tenia el turmell verd, i amb Muñoz, que entrena el que pot». I va explicar que estan «pendents» del canell de Hamilton: «Si continua, som deu jugadors. Si no, veurem quina solució trobem». I va admetre que hauran «de treballar per no arribar desgastats als play-off», fent «equilibris» per arribar en les millors condicions a les sèries.