Guillem Muñoz (Blue Motors) va ser el màxim exponent de la nodrida representació de ciclistes de casa nostra presents a la VolCAT. El fruitosenc va assolir el setè lloc final a la categoria elit masculina, en finalitzar la competició a 10 minuts i 52 segons del guanyador, el portuguès Tiago Ferreira.

A la darrera etapa, Muñoz va figurar sempre en el grup capdavanter i va travessar la línia d'arribada en setena posició, a només 50 segons del vencedor, Becking.

Per la seva part, Josep Palomino (PC Navarcles) va certificar el seu triomf a la general Màster 60, tot i ser quart a la tercera etapa, en creuar la línia d'arribada a 4 minuts i 38 segons de l'independent Armando Vidal. Palomino va necessitar 10 hores, 3 minuts i 10 segons per completar el certamen.

D'altra banda, el ciclista del TBellès Team Narcís Pujol va aconseguir el tercer lloc final a la categoria Màster 50, en finalitzar la cursa d'ahir també en tercera posició a la seva categoria. Pujol va consumir 32 minuts i 19 segons més que el guanyador final, Pere-Joan Roig (Vila Bike's), que es va imposaramb un registre de 8 hores, 41 minuts i 23 segons.

Finalment, en la classificació final per equips, que va dominar el Team Torpado (24 hores, 7 minuts i 17 segons), l'Òdena Esport Ciclista va assolir la setena posició, el manresà TBellès Team, l'onzena, i Súria Bicis, la vint-i-dosena.

La tradicional Eliminator va tancar l'edició d'enguany de la VolCAT. Josep Betalú va guanyar aquesta prova d'exhibició en categoria masculina, mentre que en fèmines ningú va superar la voracitat de la lituana Katazina Sosna.