El nord-americà John Isner, de gairebé 33 anys, va aconseguir ahir el primer Màsters 1.000 de la seva carrera en superar l'alemany Alexander Zverev en la final del torneig de Miami per 6-7, 6-4 i 6-4. Fins ahir, Isner havia perdut les tres finals de torneigs d'aquesta puntuació disputats, contra Roger Federer el 2012 a Indian Wells, contra Rafa Nada el 2013 a Cincinnati i davant d'Andy Murray el 2016 a París-Bercy.

Com sempre en els partits del gegant nord-americà, el servei va ser determinant. En el primer set no hi va haver trencaments i Zverev se'l va endur en el desempat per un ajustat 7-4. En els altres dos, Isner en va tenir prou amb trencaments al final de cada màniga, en el novè joc de cadascuna d'elles, moment decisiu per acabar apuntant-se el partit amb el seu servei i sumar uns punts que avui el permetran ascendir fins a la novena posició del rànquing mundial, que tornarà a encapçalar Rafa Nadal, per culpa dels punts perduts per Roger Federer a Miami.

En la matinada anterior, en la competició femenina, la victòria va ser per a una altra nord-americana, Sloane Stephens, que es va imposar a la favorita, la jove letona Jelena Ostapenko per un resultat de 7-6 i 6-1.