La fruitosenca Paula Fernández va tenir un debut molt dolç amb el combinat estatal sub-19 en la Ronda Elit que determinarà quines seleccions disputaran la fase final de l'Europeu Sub-19 femení.

Fernández va contribuir amb l'assistència del tercer gol d'un total de cinc que va fer Espanya contra Turquia (5-0). La fruitosenca va ser substituïda al minut 76 però va oferir molt bones sensacions en el seu debut. El combinat dirigit per Pedro López es va avançar al minut 11 amb un gol de Lucía Rodríguez a pilota aturada. Abans del descans, Andújar va fer el 2-0 i quatre minuts més tard, Egurrola va aprofitar una assistència de Fernández per fer el 3-0 i encarrilar el matx a la primera part. Bautista i Márquez van tancar la golejada a la segona part. Espanya juga demà (20 h) amb l'amfitriona, Irlanda del Nord.