L'atleta berguedà de l'Avinent CA Manresa Toni Baños s'estrenarà avui amb la selecció espanyola al Campionat del Món de cros juvenil disputat a París. La prova es durà a terme en el Parc del Camp de Mart amb la Torre Eiffel com a testimoni privilegiat d'un esdeveniment esportiu que tindrà un recorregut de 5.500 metres.

Amb aquesta, l'atleta del CAM suma la seva tercera internacionalitat, després d'haver disputat l'estiu passat el Campionat del Món juvenil a Nairobi (Kenya). Baños va competir en els 2.000 m obstacles i es va classificar per a la final. A més, el de Berga també va participar fa unes setmanes en una trobada internacional d'atletes sub-20 en pista coberta que va tenir lloc a Minsk (Bielorússia). En aquesta prova, Baños va fer la millor marca absoluta estatal en la distància dels 2.000 obstacles.

La selecció espanyola està formada per deu atletes (cinc nois i cinc noies), entre els quals n'hi ha tres de catalans més: Aaron Las Heras, del Playas de Castelló, Antonio López, de l'FC Barcelona i Èlia Saura, del CA Canaletes.

Baños i la resta d'atletes no viatjaran sols i ho faran en companyia dels tècnics José García i Joan Lleonart, director tècnic del CAM.