Tres equips del CE Sallent van prendre part al torneig de Setmana Santa Mare Nostrum Cup, que es va disputar del 30 de març a l'1 d'abril a Salou.

El conjunt infantil va completar un gran campionat i va finalitzar en la sisena posició dels 48 participants. Els sallentins, que són líders del seu grup de la Segona Divisió, van quedar assignats en el grup J de la competició. En la jornada de divendres, els bagencs van empatar a dos davant el Martinenc i van guanyar per la mínima el Petershill de Glasgow (0-1), mentre que dissabte van guanyar contundentment el San Prudencio (0-7). Amb aquests resultats, el Sallent es va classificar com a primer de grup, amb set punts. En els vuitens de final, els sallentins van vèncer la Penya Arrabal balear (0-1), però als quarts van caure contra el Vila Olímpica (0-3).

Per la seva banda, els equips aleví i benjamí van fer un paper digne. Cap dels dos va poder passar a la fase eliminatòria, però van mostrar molta competitivitat i es van endur el partit final de la fase de consolació. Els alevins, que formaven part del grup H, van tombar el Mas Pellicer (0-2), van empatar amb el Dyce Boys Club (0-0) i van perdre amb la Penya Bib d'Eivissa (3-0). En la consolació es van imposar al Monnegre (0-2). Finalment, els benjamins, que eren al grup D, van empatar amb el Centre d'Esports Manresa B (2-2) i van perdre amb l'Hospitalet (0-7) i el Rondos Football Academy White (2-0). En la consolació, van superar l'Ekkono Team (3-4).